
Σύλληψη 27χρονου για το αντικείμενο που τραμαύτισε τον Γκαρθία
Ένας 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».
Ένας 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου στον
προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας, ενέργεια
που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ
και τους «ερυθρόλευκους».
Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.
Στο μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι , καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βουλή: Αύριο η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ
- Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
- Ποδοσφαιριστής επιζών της τραγωδίας του Κραν Μοντανά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pics)
- Τασούλας 21η Απριλίου: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη
- Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Beatles έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
