Σε συνεργασία με την Data Communication για την υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης πληροφορικής, προχώρησε ο Κινηματογραφικός Οργανισμός «Καραγιάννης – Καρατζόπουλος».

Η λύση περιλάμβανε το σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, WinEra ERP, το εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας Business Analysis και το πρόγραμμα Μισθοδοσίας, Premium HRM. Στόχος της συνεργασίας με την Data Communication αποτέλεσε ο πλήρης έλεγχος της λειτουργίας και της διαχείρισης της επιχείρησης και των πόρων της, μέσα σε ένα πλέον καινοτόμο περιβάλλον λογισμικού.

Με 50 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό κινηματογράφο ο οργανισμός Καραγιάννης – Καρατζόπουλος διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο ελληνικών ταινιών, που ξεπερνάει τις 325 και καλύπτει πάνω από εξήντα χρόνια Ελληνικού Κινηματογράφου. Προχωρώντας δυναμικά σε μία νέα εποχή η εταιρεία επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση της Data Communication για την πλήρη παρακολούθηση, όχι μόνο του λογιστηρίου τους, αλλά και των προμηθειών και των εσόδων που προέρχονται από τα δικαιώματα όλων των ταινιών που έχουν κυκλοφορήσει.

Η συγκεκριμένη λύση καλύπτει τόσο τις σημερινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία και παρακολούθηση της.
Η λύση συνοδεύεται από εργαλεία με απεριόριστες δυνατότητες ανάλυσης και αξιοποίησης όλης της διαθέσιμης πληροφορίας, στοχεύοντας στη λήψη σωστών αποφάσεων και στην ενίσχυση της κερδοφορίας της επιχείρησης.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο