Πλημμύρισαν σπίτια στα Σφακιά
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν από το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές του Δήμου Σφακίων.
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν από το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές του Δήμου Σφακίων.
Τεράστιοι όγκοι από χώματα και πέτρες, νωρίς το απόγευμα, κατέκλυσαν τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Βουβά στον Δήμο Σφακίων, καθώς από τις ισχυρές βροχοπτώσεις σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr σπίτια κατακλύστηκαν από νερά και φερτά υλικά, ενώ έκλεισε και το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής.
Όπως είπε ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, ενώ πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης αλλά και από τις Βρύσες έσπευσαν στην περιοχή για να απομακρύνουν κατοίκους από τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές.
in.gr
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής