Ο Ερντογάν απειλεί τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις που μπήκαν στο Αφρίν
Σε απειλές κατά των σύρων φιλοκυβερνητικών μαχητών που εισήλθαν στο Αφρίν προχώρησε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως η αυτοκινητοπομπή των συριακών φιλοκυβερνητικών δυνάμεων αναγκάστηκε να υποχωρήσει, αφού δέχτηκε πυρά από το τουρκικό πυροβολικό.
Σε απειλές κατά των σύρων φιλοκυβερνητικών μαχητών που εισήλθαν στο Αφρίν προχώρησε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως η αυτοκινητοπομπή των συριακών φιλοκυβερνητικών δυνάμεων αναγκάστηκε να υποχωρήσει, αφού δέχτηκε πυρά από το τουρκικό πυροβολικό.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον σκοπιανό ομόλογό του, Γκιόργκι Ίβανοβ, ο οποίος επισκέπτεται την Άγκυρα, ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε ότι η δύναμη αυτή αποτελείται από «τρομοκράτες» που δρουν ανεξάρτητα.
Ο Ερντογάν είπε, επίσης, ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για το θέμα του Αφρίν με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, και τον ιρανό πρόεδρο, Χασάν Ροχανί, ενώ απείλησε ότι οι δυνάμεις αυτές, που όπως είπε αποτελούνται από σιίτες παραστρατιωτικούς, θα πληρώσουν «βαρύ τίμημα».
«Δυστυχώς, αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις κάνουν λάθος κινήσεις με τις αποφάσεις που παίρνουν. Δεν είναι δυνατόν να το επιτρέψουμε αυτό. Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζεν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
