
Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν από έκρηξη στα σύνορα με Γάζα
Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα, οι δύο εξ αυτών σοβαρά, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στον συνοριακό φράκτη με τη Λωρίδα της Γάζας, έγινε γνωστό από τον ισραηλινό στρατό.
Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα, οι δύο εξ αυτών σοβαρά, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στον συνοριακό φράκτη με τη Λωρίδα της Γάζας, έγινε γνωστό από τον ισραηλινό στρατό.
Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση, που σημειώθηκε κατά μήκος των νότιων συνόρων του παλαιστινιακού θύλακα που ελέγχει η Χαμάς.
Ως αντίποινα, τεθωρακισμένο του ισραηλινού στρατού άνοιξε πυρ και έπληξε παρατηρητήριο στη Γάζα, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.
Ισραηλινά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό Ισραηλινών που τραυματίστηκαν σε μια μονάχα επίθεση μετά τον πόλεμο στη Γάζα το 2014.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του


