Σκουρλέτης: Θα ληφθεί υπόψη μία μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλήτηριο
«Εάν υπάρχει μία κινητοποίηση και είναι μεγάλη οφείλεις να την προσμετράς και να την λαμβάνεις υπόψη σου», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τα συλλαλητήρια ενώ έστειλε μήνυμα προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι παρά τις διαφωνίες του, οφείλει να συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό.
«Εάν υπάρχει μία κινητοποίηση και είναι μεγάλη οφείλεις να την
προσμετράς και να την λαμβάνεις υπόψη σου», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών
Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τα συλλαλητήρια ενώ έστειλε μήνυμα προς τον
πρόεδρο των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι παρά τις διαφωνίες του, οφείλει να
συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό.
«Δεν υπάρχει καμία κυβερνητική εκτίμηση ότι κατέβηκαν 100νταδες χιλιάδες ακροδεξιοί στη Θεσσαλονίκη» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον Real Fm.
Για τη γενικότερη στάση των ΑΝΕΛ στο ονοματολογικό, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι «προφανώς δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί ότι ο μικρός εταίρος στην κυβέρνηση έχει διαφορετική προσέγγιση σε αυτό το κρίσιμο θέμα. Εκείνο το οποίο πρέπει να κοιτάμε είναι και η ένταση που διατυπώνεται αυτή η διαφοροποίηση. Διαφορετικά τα λέει ο Δημήτρης Καμμένος και διαφορετικά εκφράζεται, επισήμως, το κόμμα των ΑΝΕΛ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα».
Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Σγουρίδη, ότι ο Π. Καμμένος δεν μπορεί να μείνει υπουργός Εθνικής Άμυνας, αν ψηφιστεί λύση με τον όρο «Μακεδονία», ο υπουργός Εσωτερικών είπε:
«Το άκουσα και εγώ και νομίζω ότι είναι μία σοβαρή τοποθέτηση. Βεβαίως, αυτό τελικώς πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος διότι προφανώς ως υπουργός της κυβέρνησης, έχουμε την υποχρέωση, τελικώς, πέρα από τη διαφοροποίηση που έχει, να συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης».
in.gr
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα