Γιωτόπουλος: Το «Κολωνάκι» και τα «δυτικά προάστια» του Κορυδαλλού
Δύο διαφορετικούς κόσμους στις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφει ο καταδικασμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Αλέκος Γιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια».
Δύο διαφορετικούς κόσμους στις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφει ο
καταδικασμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»
Αλέκος Γιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι
και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια».
Σε επιστολή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» στην οποία ουσιαστικά απαντά σε συνέντευξη του διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού Χριστόφορου Γιαννακόπουλου για τις συνθήκες κράτησης, τόνισε πως η κατάσταση είναι τριτοκοσμική. «Εδώ και καιρό, στην πτέρυγα Ε υπάρχει πρόβλημα το ηλεκτρικό ρεύμα με τουλάχιστον 30 διακοπές του ρεύματος καθημερινά» δήλωσε για να προσθέσει πως πριν από δύο εβδομάδες «τα ηλεκτρικά καλώδια στον διάδρομο του 1ου ορόφου πήραν φωτιά και οι δύο όροφοι γέμισαν καπνούς».
Για τις πτέρυγες VIP υποστηρίζει: «Οι πάντες γνωρίζουν ότι η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια. Ότι στην Ε στους διαδρόμους και στις σκάλες όλα τα παράθυρα είναι σπασμένα και οι κρατούμενοι φοράνε μπουφάν ενώ στα γραφεία της Διεύθυνσης κυκλοφορούν με κοντομάνικα τον χειμώνα».
in.gr
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ