«Είμαστε καλά» διαβεβαιώνει ο έλληνας πιλότος στην Καμπούλ
Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχει η υγεία των δύο ελλήνων πιλότων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ, όπως επιβεβαίωσε σε επικοινωνία με το in.gr ο Μιχάλης Πουλικάκος, ένας εκ των δύο πιλότων. Καθησυχάζει δε, ότι και οι δύο βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.
Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχει η υγεία των δύο ελλήνων πιλότων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης από ταλιμπάν, όπως επιβεβαίωσε σε επικοινωνία με το in.gr ο Μιχάλης Πουλικάκος, ένας εκ των δύο πιλότων. Καθησυχάζει δε, ότι και οι δύο βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.
Ειδικότερα, το in.gr μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι υπήρχαν και δύο Έλληνες στο ξενοδοχείο που δέχτηκε την επίθεση προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Μιχάλη Πουλικάκο.
Η προσπάθεια έγινε εντονότερη μετά την μετάδοση του BBC για ύπαρξη Έλληνα μεταξύ των θυμάτων, είδηση που ευτυχώς διέψευσε αργότερα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και πριν από λίγο ο κ. Πουλικάκος με το μήνυμά του μέσω Facebook.
Το ανακουφιστικό μήνυμά του αναφέρει: «Πρόκειται για λάθος. Μιλάνε για τον Βασίλη που είναι ασφαλής δίπλα μου. Απλώς αργήσαμε να τον βρούμε» σημειώνει χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας πως η σύγχυση προήλθε από το γεγονός ότι ο Βασίλης Βασιλείου άργησε να δώσει σημεία ζωής.
Κωνσταντίνος Χασανδρινός
in.gr
- Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Σάντερλαντ, ξέφυγε στο +9 και… περιμένει (3-0) – Εύκολο διπλό για την Τσέλσι (1-3)
- When Easter Bonus is Paid and How it is Calculated
- Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026: Ένας φόρος τιμής στον Αρμάνι στα χρώματα της Ιταλίας
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Νίκη – βαθιά «ανάσα» για την ομάδα του Αγρινίου (vid)
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
