Οι πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία Στεφανάκου [Φωτογραφίες]
Φωτογραφίες με τα πρώτα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης.
Φωτογραφίες με τα πρώτα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης.
Στις φωτογραφίες που αποκαλύφθηκα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, φαίνεται το άψυχο κορμί του Βασίλη Στεφανάκου να έχει πέσει στη θέση του συνοδηγού και νοσοκόμοι να βρίσκονται από πάνω του.
Το αυτοκίνητο έχει γαζωθεί από τις σφαίρες ενώ τα τζάμια είναι σπασμένα.
Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον Βασίλη Στεφανάκο έξω από το κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων στη λεωφόρο Αθηνών 302.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση έγινε από ολόκληρη ομάδα εκτελεστών.
Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Περισσότερα στο δελτίο ειδήσεων του Alpha πατήστε εδώ
in.gr
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
