Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρία Κάλλας «ανεβαίνει» ξανά στη σκηνή

Η Μαρία Κάλλας «ανεβαίνει» ξανά στη σκηνή

«Αυτή η Κάλλας που εμφανίστηκε στη σκηνή του Λίνκολν Σέντερ, την περασμένη Κυριακή, ήταν κάπως χλωμή...». Ετσι ξεκινάει το άρθρο του μουσικοκριτικού Αντονι Τομασίνι στους «New York Times» για ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό κοντσέρτο, όπου «πρωταγωνιστούσε» η ντίβα της όπερας, η οποία έχει πεθάνει το 1977. Κι αυτό επειδή το Callas in Concert, του οποίου ένα πρώτο δείγμα αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη, είναι στημένο γύρω από ένα ολόγραμμα της Μαρίας Κάλλας.

«Αυτή η Κάλλας που εμφανίστηκε στη σκηνή του Λίνκολν Σέντερ, την περασμένη Κυριακή, ήταν κάπως χλωμή…». Ετσι ξεκινάει το άρθρο του μουσικοκριτικού Αντονι Τομασίνι στους «New York Times» για ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό κοντσέρτο, όπου «πρωταγωνιστούσε» η ντίβα της όπερας, η οποία έχει πεθάνει το 1977. Κι αυτό επειδή το Callas in Concert, του οποίου ένα πρώτο δείγμα αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη, είναι στημένο γύρω από ένα ολόγραμμα της Μαρίας Κάλλας.

Σύμφωνα με tanea.gr, η παράσταση υπόσχεται μια βραδιά όπερας με ζωντανή ορχήστρα και την τρισδιάστατη εικόνα της Κάλλας, αιθέρια ντυμένης με λευκή σατέν τουαλέτα και βαθυκόκκινη εσάρπα, να «χορεύει» ελαφρά στον αέρα τραγουδώντας τις ηχογραφημένες της άριες, όπως οι «Κάρμεν» του Μπιζέ και «Μάκβεθ» του Βέρντι.

Η παραγωγή του ολογράμματος της ντίβας της όπερας έχει την υπογραφή της εταιρείας Base Entertainment.

Η ολοκληρωμένη εκδοχή της θα ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία τον Μάιο από το Τόκιο. Μάλιστα, η φασματική Κάλλας στη Νέα Υόρκη μοιράστηκε το πρόγραμμα με το ολόγραμμα του Ρόι Ορμπισον (πέθανε το 1988) και το διαφορετικό είδος μουσικής του.

in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024