Βότκα μοναδικής ποιότητας στη ρωσική αγορά το 2019
Βότκα μοναδικής ποιότητας θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών ενημερώνει η εφημερίδα Izvestia. Το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019. Η νέα βότκα θα πρέπει να έχει απαλή γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα της γνήσιας βότκας. Ο οινοπνευματικός βαθμός του αποστάγματος θα είναι 40%. Χάριν συγκρίσεως, η συνήθης βότκα έχει οινοπνευματικό βαθμό μεταξύ 37,5% και 56%.
Βότκα μοναδικής ποιότητας θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών ενημερώνει η εφημερίδα Izvestia.
Το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019.
Οι κρατικοί ειδήμονες επί των προδιαγραφών παρασκευής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της νέας βότκας παρουσίασαν, όπως ενημέρωσε την εφημερίδα Izvestia ο Ρωσικός Οργανισμός Προδιαγραφών (Rostandart), την έκθεση τους με τίτλο «Ρωσική Ποιότητα. Κλασική βότκα. Τεχνικοί όροι».
Από το κείμενο της έκθεσης τους συμπεραίνεται ότι η ιδιαιτερότητα της νέας αυτής βότκας συνίσταται στο ότι θα είναι διαφανής χωρίς διάφορα πρόσθετα και ιζήματα και άχρωμη.
Η νέα βότκα θα πρέπει να έχει απαλή γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα της γνήσιας βότκας. Ο οινοπνευματικός βαθμός του αποστάγματος θα είναι 40%. Χάριν συγκρίσεως, η συνήθης βότκα έχει οινοπνευματικό βαθμό μεταξύ 37,5% και 56%.
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ρωσική βότκα, η οποία θα παράγεται μόνο στην Ρωσία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει, δεδομένου του ότι μερικές χώρες παράγουν τέτοιου είδους οινοπνευματώδη και στις ετικέτες τους γράφους ‘Ρωσική βότκα» δήλωσαν στην Izvestia οι αρμόδιοι χημικοί που εργάζονται στο εργαστήριο οινοπνευματωδών ποτών του Επιστημονικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Τροφίμων και οι οποίοι συμμετείχαν στην δημιουργία των νέων προδιαγραφών παρασκευής της νέας αυτής μοναδικής βότκας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Λόρα: Η μαρτυρία δύο 16χρονων που της μίλησαν χθες στου Ζωγράφου – «Δεν περνούσε καλά, ήθελε να φύγει» λέει η φίλη της
- Η απόλυτη χλιδή για Ρονάλντο και στο Μουντιάλ – Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα μείνει ο CR7 και η Πορτογαλία
- Η Ύβρις της Ανθρωπότητας – Το νέο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για δύο προβολές στον Δαναό
- Φάμελλος για Βασιλείου: Έθεσε τα θεμέλια για την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και προώθησε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις
- Παραβίαζε κόκκινα, STOP και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με τη μηχανή… για βίντεο στο TikTok
