Ανοιχτά την Κυριακή καταστήματα και σούπερ μάρκετ
Ανοιχτά θα είναι αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα. To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως και τις 8 το βράδυ. Την ίδια μέρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο.
Ανοιχτά θα είναι αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα. To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως και τις 8 το βράδυ.
Την ίδια μέρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο.
«Η Διοίκηση της ΟΙΥΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο την Κυριακή 14 Γενάρη 2018, ημέρα όπου τα καταστήματα θα είναι ξανά ανοικτά σύμφωνα με το μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο.
Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες.
Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη», αναφέρεται στην ανακοίνωση τους.
in.gr
- ΗΠΑ: Αμερικανίδα φιλοπαλαιστίνια ακτιβίστρια ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας
- Ιράν: Εκκληση για «σοβαρές» διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ απευθύνει ο Βάντεφουλ
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Μπαχρέιν: Ερευνα για τον θάνατο υπό κράτηση σιίτη ακτιβιστή που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά