
Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Ν.Βούτση
Παρέμβαση στον πολυχώρο «Σπούτνικ» στον Κεραμεικό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Παρέμβαση στον πολυχώρο «Σπούτνικ» στον Κεραμεικό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Συγκεκριμένα, έξω από τον χώρο βρέθηκαν περίπου 60 με 70 άτομα, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο σημείο μετά από κάλεσμα στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Οι αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την κατεδάφιση κτιρίων στο Βόλο στο πλαίσιο της επέκτασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι χώροι τελούσαν επί χρόνια υπό κατάληψη από τους καταληψίες «Τερμίτα», με την κατάληψη να τερματίζεται την περασμένη εβδομάδα σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.
Διαβάστε επίσης:
in.gr
- Στο δημοκρατικό κριτήριο και ήθος του Νίκου Ταγαρά στάθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Τροχαίο με παράσυρση13χρονου κοριτσιού στο Πικέρμι
- Γαλλία: Τα δύο αγοράκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πορτογαλία επέστρεψαν στη χώρα τους
- Ανδρουλάκης: Ο Νίκος Ταγαράς υπήρξε ένας μετριοπαθής πολιτικός, που τίμησε το Κοινοβούλιο με τη στάση του
- Ελεύθεροι οι 12 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη
- Γιορτή σήμερα 30 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



