Λάρισα: Εργασίες για κατασκευή πλευρικών διοδίων στο Κιλελέρ
Εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον Κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα ξεκινούν αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον Κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα ξεκινούν αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό οι κλάδοι από και προς Αθήνα να παραμείνουν κλειστοί.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοίνωσε ότι για το διάστημα αυτό οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω εναλλακτικών διαδρομών από τους κόμβους Μεγάλου Μοναστηρίου και Βελεστίνου αντίστοιχα, καθώς και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου.
ΑΠΕ,in.gr
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «σέρβιρε» τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο
