Λάρισα: Εργασίες για κατασκευή πλευρικών διοδίων στο Κιλελέρ
Εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον Κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα ξεκινούν αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Εργασίες για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στον Κόμβο του Κιλελέρ στους κλάδους που εξυπηρετούν την κατεύθυνση από και προς Αθήνα ξεκινούν αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό οι κλάδοι από και προς Αθήνα να παραμείνουν κλειστοί.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοίνωσε ότι για το διάστημα αυτό οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω εναλλακτικών διαδρομών από τους κόμβους Μεγάλου Μοναστηρίου και Βελεστίνου αντίστοιχα, καθώς και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου.
ΑΠΕ,in.gr
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία
- LIVE: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός
- Γ. Μπότας: Αγρότης καταγγέλλει αναίτια δέσμευση των λογαριασμών του – «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη»
- Δολάριο: Το μετέωρο βήμα οδεύοντας στο 2026 – Ένα «προειδοποιητικό φως» αναβοσβήνει
- Η Παρτιζάν διασύρθηκε από τη Μακάμπι – Aποδοκιμασίες κατά πάντων από την εξέδρα
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους

