Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα

Τελικά ο επιμένων νικά... Μπορεί η Λίβερπουλ να είχε απορρίψει τρεις φορές προτάσεις της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά όπως αναφέρουν τα βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ, οι «μπλαουγκράνα» δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ, επανήλθαν με νέα προσφορά και η συμφωνία θεωρείται, πλέον, γεγονός!

Τελικά ο επιμένων νικά… Μπορεί η Λίβερπουλ να είχε απορρίψει τρεις φορές προτάσεις της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά όπως αναφέρουν τα βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ, οι «μπλαουγκράνα» δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ, επανήλθαν με νέα προσφορά και η συμφωνία θεωρείται, πλέον, γεγονός!

Αυτό υποστηρίζει με πρωτοσέλιδο της το Σάββατο η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport», σημειώνοντας πως το κόστος της μεταγραφής (120 εκατ.+40 εκατ. μπόνους υπογραφής) θα φθάσει τα 160 εκατ. ευρώ (!) και θα αποτελέσει την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετά τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ, για τους οποίους η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε 222 εκατ. και 180 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Η τελευταία πρόταση των Καταλανών έπεισε τη Λίβερπουλ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αναζητά πάντα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ο οποίος μεταπήδησε στις αρχές Αυγούστου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι του διεθνή άσου βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη και την Παρασκευή δώσανε οριστικά τα χέρια με την Μπάρτσα για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους θα ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραχωρήσει τον Κουτίνιο, θα γίνει αυτόματα, ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «Μπάρτσα», πίσω από τον Λίονελ Μέσι και μπροστά από τον Λουίς Σουάρεζ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024