Στην Ψέριμο Τσίπρας και Καμμένος πριν επιστρέψουν Αθήνα
Την Ψέριμο επισκέφθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.
Την Ψέριμο επισκέφθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρωθυπουργό και την αποστολή υποδέχθηκαν οι περίπου δεκαπέντε κάτοικοι του νησιού, καθώς επίσης και οι στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο, με τους οποίους συνομίλησαν. Τελέστηκε επίσης ο αγιασμός των υδάτων, ενώ για τον σταυρό βούτηξαν δύο στελέχη των ειδικών δυνάμεων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Η Τεγιάνα Τέιλορ δεν πρόκειται να γυρίσει την πλάτη της στον Κάνιε Γουέστ «ακόμη και αν δεν συμφωνεί μαζί του»
- Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Οι αντίπαλοί τους στον πρώτο γύρο του Australian Open
- Οι Δήμοι Πύλης και Τεμπών αποκτούν στρατηγικό σχέδιο διαχείρισης υδάτων
- Η μέγγενη της ακρίβειας πιέζει ασφυκτικά το διαθέσιμο εισόδημα – Στα ύψη παραμένουν οι τιμές των τροφίμων
- Γιώργος Σεφέρης: Η τέχνη του βιβλίου, η σημασία του βιβλίου
- Ο Τάσος, ο Τεττέη και τα άλλα παιδιά (με τον Κάτρη)!



