Γαλλία: Εννέα τραυματίες από τη σφοδρή καταιγίδα
Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις από τους οποίους σοβαρά, από το πέρασμα της καταιγίδας Eleanor. H πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σχεδόν σε 3.500 περιπτώσεις, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις από τους οποίους σοβαρά, από το πέρασμα της καταιγίδας Eleanor.
H πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σχεδόν σε 3.500 περιπτώσεις, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
«Οι τέσσερις που έχουν τραυματιστεί σοβαρά είναι ένας άνδρας που έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του στο Σεν-ε-Μαρν, μια γυναίκα που έπεσε πάνω της ένας όγκος από μπετόν στον Άνω Ρήνο, ένας μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στο Έουρ-ε-Λουάρ και ένα ακόμη πρόσωπο που τραυματίστηκε όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του στην Εσόν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντισυνταγματάρχης Μισέλ Μπερνιέ.
ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr
- Τσουκαλάς: Ψευδές αφήγημα της ΝΔ ότι έδωσε πολλά χρήματα στους αγρότες – Ο κόσμος ξέρει και η προπαγάνδα σπάει
- Συνεργασία Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
- Κρήτη: Στο 200% η πληρότητα στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ
- «Έφυγε» ο Γιάννης Ξυλούρης: Πένθος στην Κρήτη για τον δεξιοτέχνη του λαούτου
- Πεζοδρομείται σημαντικό τμήμα στην Καλαμπάκα
- Κρέας τριχωτού ρινόκερου βρέθηκε στο στομάχι προϊστορικού λύκου – Το DNA ήταν άθικτο