Ποταμόπλοιο έπεσε πάνω σε γέφυρα στο Ρήνο, 27 τραυματίες
Ποταμόπλοιο έπεσε πάνω σε κολώνα γέφυρας ενός αυτοκινητόδρομου στο Ρήνο το βράδυ της Τρίτης. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 27 από τους 129 επιβαίνοντες, πέντε εκ των οποίων σοβαρά.
Ποταμόπλοιο έπεσε πάνω σε κολώνα γέφυρας ενός αυτοκινητόδρομου στο Ρήνο το βράδυ της Τρίτης. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 27 από τους 129 επιβαίνοντες, πέντε εκ των οποίων σοβαρά.
Τους επιβάτες περισυνέλεξε ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο, ενώ σωστικά συνεργεία έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Συνολικά 80 πυροσβέστες και διασώστες έσπευσαν στο σημείο.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Swiss Crystal έστειλε μετά από μία ώρα ένα άλλο σκάφος, με το οποίο όσοι από τους επιβάτες επιθυμούσαν -στην πλειονότητά τους τουρίστες από Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ολλανδία- συνέχισαν την κρουαζιέρα.
in.gr
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών