Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων στον «Αθήνα 9,84» [Βίντεο]
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «ΑΘΗΝΑ 9,84» καταγγέλλοντας την αιφνιδιαστική δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας του σταθμού, που έχει ως αποτέλεσμα, να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν
εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» καταγγέλλοντας την
αιφνιδιαστική δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας του
σταθμού, που έχει ως αποτέλεσμα, να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι.
Η δέσμευση των λογαριασμό έγινε – όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι – για δήθεν μη καταβολή τέλους χαρτοσήμου επί της ετήσιας δημοτικής επιχορήγησης που λαμβάνει από το Δήμο Αθηναίων.
«Απαιτούμε την άμεση αποδέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του “ΑΘΗΝΑ 984” συνολικότερα» τονίζουν σε ανακοίνωση, καλώντας ταυτόχρονα όλα τα κόμματα και τις πολιτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν όσον αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.
«Επιπλέον, η πρόθεση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει τα δημοτικά ραδιόφωνα στη διαδικασία δημοπράτησης των ραδιοφωνικών αδειών μαζί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ιδιωτικών συμφερόντων δείχνει μεθόδευση κλεισίματος του “ΑΘΗΝΑ 984”. Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο απαιτούμε την εξαίρεσή μας από τη διαδικασία αδειοδότησης, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα μας», επισημαίνουν.
Προειδοποιούν ότι θα χρησιμοποιήσουν για να κάθε, δημοσιογραφικό, νομικό και συνδικαλιστικό μέσο.
Συνάντηση επιτροπής εργαζομένων με εκπροσώπους του υπ. Οικονομικών
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της επιτροπής εργαζομένων με εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν τη δέσμευση πως θα ξεπαγώσουν σήμερα οι τραπεζικοί λογαριασμοί του σταθμού ως πρώτο μέτρο και εν συνεχεία θα υπάρξει κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
in.gr
- Καμπανάκι της S&P Global για ισοζύγιο και χρέος στην Ελλάδα [γραφήματα]
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 15χρονου που αυτοκτόνησε – «Ήταν θύμα bullying» λέει η μητέρα του
- Γυαλιά με «αυτόματη εστίαση» βλέπουν και μακριά και κοντά
- Έκρυθμη η κατάσταση στη Θήβα: Αγρότες έβαλαν φωτιές – Πιθανή παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
- Η αποστολή της Εθνικής πόλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Τρακτέρ στην Αψίδα του Θριάμβου – Γάλλοι αγρότες διαμαρτύρονται στο Παρίσι
