Συνάντηση Βούτση με αντιπροσωπεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας επέδωσαν στον κ. Βούτση το ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης και πραγματοποίησαν προφορικό διάβημα, παρουσιάζοντας το σύνολο των αιτημάτων για τα οποία κηρύχθηκε η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.
Η αντιπροσωπεία, την οποία δέχτηκε ο πρόεδρος της Βουλής στο γραφείο του, αποτελούνταν από τους κυρίους Ιωάννη Πάιδα, προεδρεύων ΑΔΕΔΥ, Γεώργιο Γεωργακόπουλο, γραμματέα Οικονομικού ΓΣΕΕ, Αθανάσιο Βασιλόπουλο, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΓΣΕΕ, και Ευθύμιο Θεοχάρη, μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ.
in.gr
- Πάουελ: Γιατί επαίνεσε τον Βόλκερ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου

