
Μικρό μυστικό πάρτι με …κλειστά κινητά στην Αθήνα
Ο Πάρις Κασιδόκωστας ετοιμάζει σε λίγα εικοσιτετράωρα το δικό του private party. Πρόκειται για το καθιερωμένο γεγονός λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ο Πάρις Κασιδόκωστας ετοιμάζει σε λίγα εικοσιτετράωρα το δικό του
private party. Πρόκειται για το καθιερωμένο γεγονός λίγο πριν
από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σίβυλλας, στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής»: «Η διαδικασία είναι γνωστή σε αυτούς οι οποίοι λαμβάνουν στα χέρια τους την πολυπόθητη πρόσκληση. Η ανακοίνωση, η ημερομηνία και η “επιθυμία” του οικοδεσπότη να παραμείνει κρυφή η ακριβής τοποθεσία.
»Την προηγούμενη χρονιά είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να κλείσουν τα κινητά τους. Είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ανυπομονούν να μάθουν τις λεπτομέρειες γύρω από τον special guest star του πάρτι. Προς το παρόν, οι καλεσμένοι ψάχνουν για κάποιο ιδιαίτερο outfit σε κόκκινο χρώμα…»
in.gr
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]


