Τι γράφει ο κυπριακός Τύπος για την επίσκεψη Ερντογάν
Η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα κυριαρχεί σήμερα Πέμπτη στην ειδησεογραφία ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης.
Η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα κυριαρχεί σήμερα Πέμπτη στην ειδησεογραφία ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης.
«Επίσκεψη σταθμός, αλλά και ερωτηματικά» σημειώνει η «Αλήθεια». Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η προσοχή της Κύπρου είναι στραμμένη στην Αθήνα και ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε πως είναι σημαντικό να στείλουμε ένα μήνυμα στήριξης για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση βασισμένη στις αποφάσεις των ΗΕ για το Κυπριακό.
Στην Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογάν – Φρούριο η Αθήνα -Φρόντισε να προκαλέσει πριν πάει, γράφει ο «Πολίτης». Επίσης, αναφέρει ότι ο γερμανικός Τύπος βλέπει την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα ως μια προσπάθεια, από πλευράς του Τούρκου Προέδρου, να επαναπροσεγγίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της Ελλάδας.
Σημειώνεται ακόμη ότι ο Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει χωρίς βοήθεια στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, καθώς οι σχέσεις της Τουρκίας με αρκετές χώρες βρίσκονται πλέον στο ναδίρ.
Με τίτλο «Προσδοκίες στο μίνιμουμ» κυκλοφορεί «Ο Φιλελεύθερος». Η σημερινή επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα «είναι ιστορική, αλλά για τη Λευκωσία οι προσδοκίες σε σχέση με το Κυπριακό βρίσκονται στο μίνιμουμ» γράφει η εφημερίδα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αντζελίνα Τζολί: Η συγκλονιστική επιστολή που της έστειλε μια γυναίκα από τη Γάζα
- Ένας κουρασμένος σκύλος είναι ευτυχισμένος. Είναι έτσι, όμως;
- Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Οι Μπακς «παρατάνε» τη φετινή σεζόν: Αποδέσμευσαν τον Καμ Τόμας
- ΚΚΕ: Να μην απολυθούν εργαζόμενοι από τους Δήμους – Να ενισχυθούν με προσωπικό και χρηματοδότηση
- Και ερευνητής και δικηγόρος – Μπορεί η ΑΙ να βάλει τάξη στη Δικαιοσύνη;


