Ξεκίνησε στο Ευρωκοινοβούλιο η συζήτηση για τις φονικές πλημμύρες
Ξεκίνησε λίγο πριν τις 20:00, ώρα Ελλάδος, η συζήτηση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις φονικές πλημμύρες στην Αθήνα.
Ξεκίνησε λίγο πριν τις 20:00, ώρα Ελλάδος, η συζήτηση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις φονικές πλημμύρες στην Αθήνα.
Εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς θα ζητήσω να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για έμπρακτη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του ΕΚ και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Τwitter.
Η συζήτηση έχει τίτλο «Deadly floods in Attica region and disasterrelief aid» και η σχετική πρόταση που εγκρίθηκε στο επίπεδο των γενικών γραμματέων των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου, κατατέθηκε από τις Ευρωομάδες της Αριστεράς και του ΕΛΚ και εγκρίθηκε με ευρύτατη συναίνεση.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ


