
Πάτρα: Πέντε προσαγωγές μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο
Σε πέντε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Πάτρα, κατά την διάρκεια πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Σε πέντε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Πάτρα, κατά την διάρκεια πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Οι πέντε προσαχθέντες, όλοι Έλληνες, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών και έπειτα από λίγη ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στο μεταξύ, όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, οι κουκουλοφόροι έριξαν χθες περισσότερες από 60 βόμβες μολότοφ στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας και εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στην οδό Ερμού, κοντά στο αστυνομικό μέγαρο.
Από τις ρίψεις των μολότοφ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι ζημιές ήταν περιορισμένες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]


