
Επιδότηση και για εισφορές των δώρων για κάθε «μπλοκάκι» που γίνεται μισθωτός
Το ποσό με το οποίο θα επιχορηγείται η επιχείρηση που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης σε εξαρτημένης εργασίας, ισούται με τις εργοδοτικές εισφορές ενός έτους (συμπεριλαμβάνονται οι εργοδοτικές εισφορές των μισθών του έτους, καθώς και αυτές των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας) αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΦΚΑ.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας».
Όπως αναφέρει ο ΕΦΚΑ, το ποσό με το οποίο θα επιχορηγείται η επιχείρηση που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, ισούται με τις εργοδοτικές εισφορές ενός έτους (συμπεριλαμβάνονται οι εργοδοτικές εισφορές των μισθών του έτους, καθώς και αυτές των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας) για κάθε εργαζόμενο, του οποίου η σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών μετατρέπεται σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) και, γενικά, εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που απασχολούν εργαζόμενους, αμειβόμενους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.
in.gr
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
