
Κεντροαριστερά: Επιτυχημένη η γενική δοκιμή ψηφοφορίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, η γενική δοκιμή ψηφοφορίας για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Ο Νίκος Αλιβιζάτος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της δοκιμής που πραγματοποιήθηκε εν όψει της επόμενης Κυριακής 12 Νοεμβρίου, όταν θα στηθούν οι κάλπες για τον α' γύρο της αναμέτρησης.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, η γενική δοκιμή ψηφοφορίας
για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Ο Νίκος Αλιβιζάτος εξέφρασε την
ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της δοκιμής που πραγματοποιήθηκε εν
όψει της επόμενης Κυριακής 12 Νοεμβρίου, όταν θα στηθούν οι κάλπες για
τον α’ γύρο της αναμέτρησης.
«Άνοιξε το 85% των Εκλογικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και περίπου 4.000 εθελοντών για τη στελέχωση των Εφορευτικών Επιτροπών.
»Δοκιμάστηκαν με επιτυχία σενάρια κρίσης. Αν ληφθεί υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, αρκούσε να ανοίξει το 40% των Εκλογικών Κέντρων για να θεωρηθεί επιτυχής η γενική δοκιμή», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Αλιβιζάτος.
Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τις εκλογές υπογράμμισε ότι «η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε μας γεμίζει αισιοδοξία για την επιτυχία του εγχειρήματος».
Ο α’ γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Ο β’ γύρος, που πιθανότατα θα χρειαστεί, θα διενεργηθεί στις 19 Νοεμβρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Betsson: Δύο διπλές προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Δήμος Αρταίων: Τίτλοι τέλους για τον ΧΥΤΥ Βλαχέρνας
- Τσουκαλάς: Βαρίδι για την κοινωνία ο Μητσοτάκης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε δεξαμενή για προεκλογική καμπάνια της ΝΔ
- Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 28χρονου από την Καισαριανή
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια