Απαγορεύεται το ψάρεμα στον Σαρωνικό
Στην παράταση της απαγόρευσης αλιείας με μηχανότρατες στο Σαρωνικό Κόλπο προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες από το ΕΛΚΕΘΕ.
Την απόφαση να παρατείνουν για δύο μήνες, έως το τέλος του 2017, την απαγόρευση αλιείας με μηχανότρατες στο Σαρωνικό Κόλπο πήραν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και εκπρόσωποι των αλιέων.
Η απαγόρευση κρίθηκε αναγκαία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι έρευνες του ΕΛΚΕΘΕ, το οποίο και θα αποφανθεί για την καταλληλότητα των υδάτων και των ψαριών που προέρχονται από το Σαρωνικό.
in.gr
- Τι λέει ο κανόνας 90/90/1 και πως εκτοξεύει την παραγωγικότητα;
- ΗΠΑ: Ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στη Μέση Ανατολή παρά τους χαμηλότερους τόνους με Ιράν
- Από του Ζωγράφου μέχρι τη Βάρη οι Αρχές αναζητούν την 16χρονη Λόρα – Στο μικροσκόπιο η σχέση με τους γονείς της
- Συνταγή: Σουτζουκάκια της μαμάς
- Κολομβία: Το ELN καλεί σε ενότητα των ένοπλων οργανώσεων και σε ετοιμότητα για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
