Πυρκαγιά κατέστρεψε τμήμα ταβέρνας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Σε 30.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα, σε ταβέρνα που βρίσκεται επί της οδού Καυτατζόγλου, απέναντι από την ΕΡΤ3, δίπλα στο Πεδίον του Άρεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε 30.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα, σε ταβέρνα που βρίσκεται επί της οδού Καυτατζόγλου, απέναντι από την ΕΡΤ3, δίπλα στο Πεδίον του Άρεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στέλεχος της Πυροσβεστικής Κεντρικής Μακεδονίας, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκτιμάται ότι η φωτιά ξεκίνησε από την καπνοδόχο του καταστήματος, που στεγάζεται σε επταώροφη οικοδομή, και είχε ως αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς ο παιδότοπος 60 τετραγωνικών μέτρων που βρισκόταν στο πάνω μέρος της ταβέρνας, αλλά και το δώμα διπλανής οικοδομής.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με έξι υδροφόρα οχήματα και αφού απομάκρυναν 10 ενοίκους για λόγους ασφαλείας από τη διπλανή οικοδομή, έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί.
Το όλο περιστατικό διήρκησε μέχρι τις 8 το πρωί.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Λεσόρ: «Θα ήθελα να είχα επιστρέψει στη δράση πριν από δύο μήνες»
- Βίντεο από ισραηλινά πλήγματα σε υποδομές του ιρανικού ναυτικού στην Κασπία Θάλασσα
- Κατάρ: Θα χρειασθούν χρόνια για την αποκατάσταση των ζημιών στη μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής LNG στον κόσμο
- Κατολισθήσεις στη Σαντορίνη: Κλειστός ο δρόμος προς το λιμάνι του Αθηνιού
- Έχει η τεχνητή νοημοσύνη συνείδηση; Γκουρού της ΑΙ προειδοποιεί για τη μεγάλη παγίδα
- Ο Λεν Ντέιτον ήταν «ο πιο αγράμματος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ»


