Κατασχέθηκαν έξι κιλά ηρωίνη στην Ηγουμενίτσα
Ένας 53χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 50χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση διατάξεων του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ένας 53χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 50χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση διατάξεων του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα σε γενόμενο έλεγχο της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο κάτω μέρος του χώρου των αποσκευών του οχήματος, η οποία άνοιγε με ειδικό πορτάκι αφαιρώντας τον πίσω δεξί τροχό καθώς και τον πλαστικό θόλο, έξι (06) δέματα τυλιγμένα με σελοφάν, τα οποία περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους έξι κιλών και πενήντα γραμμαρίων (6,05 kg).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και το Ι.Χ.Ε. όχημα.
ΑΠΕ,in.gr
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
