
Πούτιν: Η Ρωσία ήταν πάντα υπέρ μιας δίκαιης λύσης στο Κυπριακό
Την πάγια θέση της Ρωσίας υπέρ μιας δίκαιης λύσης του Κυπριακού ζητήματος επανέλαβε ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποδεχόμενος τον κύπριο πρόεδρο Τάσο Αναστασιάδη στο Κρεμλίνο.
Την πάγια θέση της Ρωσίας υπέρ μιας δίκαιης λύσης του Κυπριακού ζητήματος επανέλαβε ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποδεχόμενος τον κύπριο πρόεδρο Τάσο Αναστασιάδη στο Κρεμλίνο.
Ο ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε ακόμα ότι οι σχέσεις Ρωσίας – Κύπρου έχουν μακροχρόνια ιστορία και σημειώνοντας ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν το πρώτος κράτος που αναγνώρισε την Κυπριακή Δημοκρατία.
Με τη σειρά του ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι είναι η τρίτη επίσκεψή του στη Μόσχα γεγονός που «αποδεικνύει τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δυο χώρες, τις άριστες σχέσεις αλλά και τους κοινούς πολιτισμικούς, θρησκευτικούς, ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τους λαούς των δυο χωρών», υπογράμμισε.
Παράλληλα με τη συνάντηση Πούτιν – Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε και συνάντηση τετραμελών αντιπροσωπειών Ρωσίας – Κύπρου, ενώ αναμένεται να υπογραφούν επτά διμερείς συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών.
in.gr
- Σαμαράς για υποκλοπές: Εξευτελίζετε τους θεσμούς και τη ΝΔ κ. Μητσοτάκη – Δεν είστε ηγεμόνας είστε πρωθυπουργός
- Η απάντηση του Τζόλη στα σενάρια για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)
- Νίκος Μάστορας: Πέθανε ο δημοσιογράφος, 62 χρόνων – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ στο τελευταίο επεισόδιο του «The Late Show»: Συγκίνηση, γέλιο, καλεσμένοι-έκπληξη, σιωπή
- Το παρεμπίπτον ζήτημα και ο ελιγμός της ΝΔ με τους «151» – Έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης που αποχώρησε
- Φουρνιέ: «Το πιο δύσκολο σε ένα Final Four είναι να κερδίσεις» (vid)



