Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ταραντίνο παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τον Γουάινσταϊν

Ο Ταραντίνο παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τον Γουάινσταϊν

«Ήξερα αρκετά για να αντιδράσω περισσότερο απ' ότι έκανα» παραδέχθηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταιν.

«Ήξερα αρκετά για να αντιδράσω περισσότερο απ’ ότι έκανα» παραδέχθηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο 54χρονος σκηνοθέτης και στενός φίλος του Γουάινσταϊν μιλώντας στην εφημερίδα New York Times διευκρίνισε τα όσα είχε γράψει στο twitter πριν λίγες μέρες. Μετά τις πρώτες κατηγορίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παραγωγού ο Ταραντίνο είχε αναφέρει για «αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια» και ότι είναι «εμβρόντητος και με ραγισμένη καρδιά».

Τα λεγόμενα του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη για την ταινία «Pulp Fiction» έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς οι δύο άνδρες εκτός από στενοί φίλοι ήταν και για πολλά συνεργάτες, βάζοντας την υπογραφή σε μερικά από τα διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου.

«Ήξερα αρκετά για να αντιδράσω περισσότερο απ’ ότι έκανα», παραδέχτηκε ο ίδιος και συνέχισε: «Ήταν περισσότερο από τις συνηθισμένες φήμες, από τα κουτσομπολιά. Δεν ήταν του τύπου ‘λένε…’. Ήξερα ότι είχε κάνει διάφορα τέτοια πράγματα».

Στη συνέντευξη ο Ταραντίνο εξηγεί ωστόσο ότι η Μίρα Σορβίνο, πρώην σύντροφός του, τού είχε πει για τις θωπείες του μεγιστάνα χωρίς τη συναίνεσή της. Ο σκηνοθέτης, όπως ο ίδιος ομολόγησε, «έβαλε στην άκρη» το περιστατικό, το οποίο άλλωστε δεν ήταν το μόνο που γνώριζε.

Παραδέχεται επίσης ότι γνώριζε για τον εξωδικαστικό διακανονισμό που υπογράφηκε μεταξύ της ηθοποιού Ρόουζ Μακ Γκάουαν και του Χάρβεϊ Γουάινστιν. «Θα ήθελα να έχω ενεργήσει υπεύθυνα γι όσα είχα ακούσει. Αν είχα κάνει αυτά που θα έπρεπε να είχα κάνει, τότε θα έπρεπε να μην δουλεύω μαζί του», δήλωσε.

Η αστυνομία του Λος ‘Αντζελες επιβεβαίωσε επίσης ότι διενεργεί έρευνα σε βάρος του 65χρονου μεγιστάνα για μια σεξουαλική επίθεση που χρονολογείται το 2013, ενώ δύο έρευνες διεξάγονται στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν κατηγορείται από σχεδόν 40 γυναίκες ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς.

Νατάσα Μαστοράκου

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024