Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη στο Β’ Νεκροταφείο
Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει το σώμα της 32χρονης εφοριακού που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.
Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το σώμα της 32χρονης υπαλλήλου της Α’ ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπάρχουν κάποια επιφανειακά τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας, ωστόσο τέσσερις από τις μαχαιριές είναι βαθιές, κάτι που οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν για το μένος του δράστη προς την 32χρονη εφοριακό.
Νωρίτερα, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε υποστηρίξει πως το έγκλημα σχετίζεται με την έρευνα που έκανε η κόρη του στο ΣΔΟΕ, κάτι που δεν φαίνεται να υποστηρίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση.
in.gr
- Greece: Winter Sales Bring Extended Sunday Shopping Hours
- Το καλοσυνάτο αδεσποτάκι κουταβάκι Πίξι αναζητά τον άνθρωπό του
- «Δε μας επιτρέπεται να γερνάμε» – Το μοντέλο των 80s, Κιμ Αλέξις, μιλάει στα 64 της για την «καταπίεση της ομορφιάς»
- Ηχητικές παρωπίδες στο γραφείο: Να φοράει κανείς ακουστικά στη δουλειά ή να μη φοράει;
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 18 και 25 Ιανουαρίου
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η νέα πληροφορία που αλλάζει την πορεία των ερευνών

