
Κλειστές για 8η εβδομάδα οι παιδικές χαρές στο Πεδίον του Άρεως
Για όγδοη εβδομάδα παραμένουν κλειστές οι παιδικές χαρές του Πεδίου του Άρεως, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής και γονείς.
Για όγδοη εβδομάδα παραμένουν κλειστές οι παιδικές χαρές του Πεδίου του Άρεως, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής και γονείς.
Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου παραμένει κλειστή η κεντρική Παιδική Χαρά του Πεδίου του Άρεως που εξυπηρετεί γονείς και παιδιά της Κυψέλης, του Γκύζη, της Νεάπολης, των Εξαρχείων, της Βικτώριας και πρακτικά όλου του κέντρου της Αθήνας.
«Η Περιφέρεια Αττικής έβαλε λουκέτο στην παιδική χαρά και κρέμασε ένα απλό χαρτί Α4 που αναγράφει ότι η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή λόγω επικινδυνότητας, χωρίς να παρέχει καμία πληροφορία για το πότε θα αρχίσουν οι εργασίες επισκευών και πότε θα ξαναλειτουργήσει.
Διαβάστε αναλυτικά στα tanea.gr
in.gr
- EPPO: Στη δημοσιότητα οι δύο επιστολές της Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη
- Η Τεχεράνη εξετάζει νέα πρόταση των ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του Πακιστανού μεσολαβητή
- LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων παραιτείται παραδεχόμενος «ανάρμοστες σχέσεις»
- Κάννες 2026: Στην πυρά ο Σεμπάστιαν Σταν για το «ξέσπασμα» κατά του Ντόναλντ Τραμπ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα, ακυρώσεις και επιπλέον έξοδα
