![Πάτρα: Ακρωτηριασμός εργαζομένου κατά τη μεταφορά σάκου με εκρηκτικά [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2017/10/26534949_BAB_9430_1508314297977.jpg)
Πάτρα: Ακρωτηριασμός εργαζομένου κατά τη μεταφορά σάκου με εκρηκτικά [Εικόνες]
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη χθες, Τρίτη, κατά την μεταφορά σάκων που περιείχαν όπλα και εκρηκτική ύλη από το Πρωτοδικείο στο χώρο της Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Ξερόλακα, ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές. Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί μέρος του χεριού 52χρονου υπαλλήλου καθαριότητας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη χθες, Τρίτη, κατά την μεταφορά σάκων που περιείχαν όπλα και εκρηκτική ύλη από το Πρωτοδικείο στο χώρο της Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Ξερόλακα, ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές. Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί μέρος του χεριού 52χρονου υπαλλήλου καθαριότητας.
Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ότι σε έγγραφο του Πρωτοδικείου προς την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πατρέων, με το οποίο ζητείται η συνδρομή της υπηρεσίας για την απομάκρυνση από τα δικαστήρια υλικού, δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρόκειται για οπλισμό ή επικίνδυνα υλικά.
Ο 52χρονος υπάλληλος του δήμου, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχασε το αριστερό του χέρι, από το ύψος του καρπού, μετά την έκρηξη.
Σύμφωνα με εργαζόμενους – αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα είχε σηκώσει την ανατροπή για να ξεφορτώσει το φορτίο του. Σε κάποιο σημείο, είχαν κολλήσει κάποια αντικείμενα, όταν ο δημοτικός υπάλληλος τράβηξε ένα από τα κουτιά, το οποίο μέσα είχε μια κοντόκανη καραμπίνα, όπλα, κροτίδες, φυσίγγια κυνηγίου και αντιαρεπορικά βλήματα. Τότε ακολούθησε η έκρηξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν, ενώ οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στο χώρο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, εντόπισαν, εκτός από εκείνα που εμπλέκονται στην έκρηξη, και άλλα δύο ή τρία όπλα, καθώς και σφαίρες.
in.gr
- Σοκ στη Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 περιπτώσεις βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- Φιλιππίνες: Η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται στο συμβάν με πυροβολισμούς στη Γερουσία δηλώνει ο πρόεδρος της χώρας
- ΦΑΓΕ – DoValue: Πρόστιμα μαμούθ για αθέμιτη κερδοφορία
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε μεγαλύτερη δίψα κι από τον πιο φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού»
- Ηλιούπολη: «Γέλαγαν, έκαναν αστεία», λέει καθηγητής των 17χρονων – Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά τους
- Sports Power – Αλκαράθ, Γουίλσον, Εμπαπέ – Ελίτ δισεκατομμυρίων στο θριαμβευτικό Vanity Fair

