Αυτό ήταν το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων Λεμπιδάκη [Εικόνες]
Τις φωτογραφίες από το χώρο όπου οι απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μέχρι την έφοδο των αστυνομικών έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.
Τις φωτογραφίες από το χώρο όπου οι απαγωγείς κρατούσαν τον 53χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μέχρι την έφοδο των αστυνομικών, το πρωί της Δευτέρας, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.
Σε αυτές φαίνεται η «σοφίτα» όπου κρατούνταν τον τελευταίο καιρό ο κ. Λεμπιδάκης, το στρώμα όπου κοιμόταν και η χημική τουαλέτα που χρησιμοποιούσε. Επίσης στο χώρο, τα παράθυρα του οποίου ήταν κλειστά και καλυμμένα με χαρτιά, υπήρχε και ένα παλιό ξύλινο εργαλείο, από το οποίο πιθανόν να ήταν δεμένος ο επιχειρηματίας.
in.gr
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό

