Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
«Χρυσό Κοχύλι» στο The Disaster Artist στο Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν
Η ταινία μεγάλου μήκους «The Disaster Artist» του σκηνοθέτη Τζέιμς Φράνκο τιμήθηκε με το Χρυσό Κοχύλι καλύτερης ταινίας στο 65ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.
Η ταινία μεγάλου μήκους «The Disaster Artist» του σκηνοθέτη Τζέιμς Φράνκο τιμήθηκε σήμερα με το Χρυσό Κοχύλι καλύτερης ταινίας στο 65ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.
Η επιτροπή, με πρόεδρο τον Αμερικανό Τζον Μάλκοβιτς, αποφάσισε να βραβεύσει αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία που αναφέρεται στα γυρίσματα της καλτ ταινίας «The Room» το Τόμι Βισό, η οποία θεωρείται μία από τις χειρότερες στην ιστορία του κινηματογράφου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!