«Χρυσό Κοχύλι» στο The Disaster Artist στο Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν
Η ταινία μεγάλου μήκους «The Disaster Artist» του σκηνοθέτη Τζέιμς Φράνκο τιμήθηκε με το Χρυσό Κοχύλι καλύτερης ταινίας στο 65ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.
Η ταινία μεγάλου μήκους «The Disaster Artist» του σκηνοθέτη Τζέιμς Φράνκο τιμήθηκε σήμερα με το Χρυσό Κοχύλι καλύτερης ταινίας στο 65ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.
Η επιτροπή, με πρόεδρο τον Αμερικανό Τζον Μάλκοβιτς, αποφάσισε να βραβεύσει αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία που αναφέρεται στα γυρίσματα της καλτ ταινίας «The Room» το Τόμι Βισό, η οποία θεωρείται μία από τις χειρότερες στην ιστορία του κινηματογράφου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημογραφικό: «Πολλαπλασιαστής κινδύνων» για την οικονομία – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Geely vs Tesla: Η Κίνα «πατάει γκάζι» στα robotaxi
- Για τον ΟΦΗ (ευτυχώς) δεν είναι 1987 (vid)
- Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Πρωτομαγιά
- «Αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει την επίθεση στο Εφετείο η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα
- «Άδειοι δίσκοι» – Νέες καταγγελίες για έλλειψη τροφίμων στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
- Τζένιφερ Λόπεζ σε ελεύθερη πτώση – «Κατήφορος – Το μεγαλύτερο φιάσκο της J.Lo εδώ και 20 χρόνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442