Πέντε αγνοούμενοι μετά τη σύγκρουση πλοίων στη Σιγκαπούρη
Πέντε μέλη του πληρώματος ενός βυθοκόρου υπό σημαία Δομινικανής Δημοκρατίας αγνοούνται μετά τη σύγκρουση του σκάφους αυτού με ένα δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Ινδονησίας στα χωρικά ύδατα της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε η αρχή λιμένων της χώρας.
Πέντε μέλη του πληρώματος ενός βυθοκόρου υπό σημαία Δομινικανής Δημοκρατίας αγνοούνται μετά τη σύγκρουση του σκάφους αυτού με ένα δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Ινδονησίας στα χωρικά ύδατα της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε η αρχή λιμένων της χώρας.
Οι αγνοούμενοι ναυτικοί είναι τέσσερις Κινέζοι κι ένας Μαλαίος, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Επτά άλλοι κινέζοι ναυτικοί διασώθηκαν, ανέφερε η αρχή.
Ο βυθοκόρος αναποδογύρισε και το πλοίο έχει εν μέρει βυθιστεί, ενώ το δεξαμενόπλοιο έχει υποστεί ζημιά στη δεξιά του πλευρά, όπως διευκρίνισε η λιμενική αρχή της Σιγκαπούρης.
Βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και το Πολεμικό Ναυτικό της Σιγκαπούρης ανέπτυξε τρία ταχύπλοα. Η Πολεμική Αεροπορία έστειλε στην περιοχή ένα ελικόπτερο για να συνδράμει στις έρευνες, ανέφερε ακόμη η αρχή λιμένων.
Κατά την ίδια πηγή, το ατύχημα δεν προκάλεσε προβλήματα στην κίνηση των πλοίων στα στενά της Σιγκαπούρης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ευημερία των νέων υποχωρεί και τα social media φαίνεται να ευθύνονται για αυτό
- Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-1: Ο Γουέλμπεκ τιμώρησε τους Reds
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης
- LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι
- Ο Αταμάν σε Χουάντσο: «Έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο» (vid)
- Μάγια Χοκ: Πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά μυστηρίου του Netflix «The God of the Woods»