
Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την Κεντροαριστερά
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης υποστήριξε ότι η νέα παράταξη θα ανατρέψει το πολιτικό σύστημα.
Σίγουρος για την επιτυχία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος είναι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού κόμματος που θα προκύψει από τις διαδικασίες.
Όπως ανέφερε ο κ. Καμίνης, «μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι η απάντηση στα αδιέξοδα του σημερινού πολιτικού συστήματος και αυτό είναι που φοβούνται τα υπόλοιπα κόμματα της χώρας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται, γιατί βλέπει να σχηματίζεται αυτό το οποίο φοβούνται όλοι. Αυτή η μεγάλη παράταξη, από τη στιγμή που θα προκύψει, θα ανατρέψει όλο το πολιτικό σύστημα» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον Real FM και συμπλήρωσε πως «η δημοκρατική παράταξη ήταν αυτή που πλήρωσε τη φθορά όλου του πολιτικού συστήματος».
Προσωπικά, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να ενώσει και να κάνει και πάλι μεγάλη την παράταξη.
«Κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει πώς θα είναι οι πολιτικοί σχηματισμοί σε ένα ή ενάμιση χρόνο, καθώς αυτό που πάει να δημιουργηθεί, φέρνει αλλαγές παντού» σημείωσε ο κ. Καμίνης για το μέλλον των πολιτικών σχηματισμών.
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά


