
Εντοπίστηκαν παλιά βλήματα στην περιοχή της Βλάστης στην Κοζάνη
Δύο βλήματα, πιθανόν από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή της Βλάστης Κοζάνης, πλησίον του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στην ορεινή κοινότητα.
Δύο βλήματα, πιθανόν από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή της Βλάστης Κοζάνης, πλησίον του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στην ορεινή κοινότητα.
Την περιοχή απόκλεισε, αμέσως, η αστυνομία και έχει ενημερωθεί, ήδη, η ειδική ομάδα πυροτεχνουργών του ελληνικού στρατού για τη μεταφορά των πυρομαχικών ή την επιτόπου απενεργοποίησή τους.
Το βλήματα εντόπισαν πολίτες, οι οποίοι παρακολουθούν τους αγώνες αυτοκινήτου που διεξάγονται στην περιοχή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι νηστεύουμε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Τραμπ: Στείλαμε όπλα του Ιρανούς διαδηλωτές, αλλά μάλλον τα πήραν οι Κούρδοι
- Η Μύκονος δεν έχει μόνο celebrities, αλλά και παράδοση
- Πρεμιέρα της Ίντερ Μαϊάμι στο νέο της γήπεδο – Εντυπωσιακές εικόνες από το Nu Stadium (vid)
- Τέμπη: Ντοκουμέντα από το μπάζωμα δεν μπήκαν στη δικογραφία – Το υλικό που κρατούσαν κρυφό οι δικαστικοί πραγματογνώμονες



