Πιλότος πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε εμπρηστές στη Ζάκυνθο
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο εμπρηστών, τους οποίους εντόπισε ο πιλότος πυροσβεστικού ελικοπτέρου την ώρα που επιχειρούσε για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων στη Ζάκυνθο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο
εμπρηστών, τους οποίους εντόπισε ο πιλότος πυροσβεστικού ελικοπτέρου την
ώρα που επιχειρούσε για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων στη Ζάκυνθο.
Ο πιλότος του ελικοπτέρου έκανε ρίψεις νερού στην φωτιά δυτικά των Μαριών, όταν εντόπισε ύποπτες κινήσεις στο έδαφος.
Όπως ενημέρωσε, είδε δύο άτομα να προσπαθούν να βάλουν δύο νέες πυρκαγιές.
Αυτήν την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό των εμπρηστών.
Το νησί φαίνεται πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο των εμπρηστών αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχουν ξεσπάσει δεκάδες φωτιές μέσα στην θερινή περίοδο και ειδικά τον Αύγουστο.
Από χθες, η Ζάκυνθος έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τρία πύρινα μέτωπα: στις Μαριές, στο χωριό Αναφωνήτρια και στις Βολίμες.
Η εικόνα των πυρκαγιών είναι καλύτερη την Κυριακή, ωστόσο το βράδυ που πέρασε κινδύνεψαν άνθρωποι και κάηκαν σπίτια, καταστήματα και μεγάλη δασική έκταση.
- Τέλος στη «φούσκα» του κινεζικού ποδοσφαίρου
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Το 2026 ανοίγει νέους δρόμους για κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια της Ελλάδας
- Υδρογονάνθρακες: Στην «πίστα» του upstream από το 2026 και η Ελλάδα
- Έψαλαν τα κάλαντα στον Χάρη Δούκα – «Το 2026 αφετηρία για μία Αθήνα πιο ανθρώπινη»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Ιανουάριος 2026]
- Αρχιδιαιτητής Ιταλίας: «Έτοιμος να παραιτηθώ αν αμφισβητούν την καλή πίστη των διαιτητών»



