Ο γαμπρός Τραμπ καταθέτει στο Κογκρέσο για τη ρωσική ανάμειξη
Ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας καταθέτει ο Τζάρεντ Κάσνερ, γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016. Η κατάθεσή του θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε άλλη Επιτροπή θα καταθέσει την Τετάρτη ο υιός Τραμπ.
Ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας καταθέτει ο Τζάρεντ Κάσνερ, γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016, αλλά και την περίφημη συνάντηση του υιού Τραμπ με τη Ρωσίδα δικηγόρο.
Ο Κάσνερ θα καταθέσει στην Επιτροπή Πληροφοριών, ενώ ο υιός Τραμπ και ο Πολ Μάναφορντ -επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ- θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης στις 26 Ιουλίου.
O υιός Τραμπ αναμένεται να καταθέσει για τη συνάντησή του με Ρωσίδα δικηγόρο, η οποία υποτίθεται ότι θα του έδινε στοιχεία «που θα έβλαπταν» την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.
Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τη συνάντηση, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα το ύποπτο. Συμπλήρωσε δε ότι δεν ενημέρωσε τον πατέρα του, διότι δεν το θεώρησε σημαντικό.
Και μπορεί η δικηγόρος να δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είχε καμία σχέση με το Κρεμλίνο, ωστόσο, η κυβέρνηση της Ρωσίας έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση:
«Δεν υπάρχει τίποτα για να διερευνηθεί στις επαφές της Βεσελνίτσκαγια με την ομάδα του αμερικανού προέδρου» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Στην υπόθεση αναέρθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ: «Έμαθα με έκπληξη ότι μία ρωσίδα δικηγόρος και ο γιος του Τραμπ κατηγορούνται ότι συναντήθηκαν.
» Για εμένα, αυτό είναι τρελό. Τι πρόβλημα ή απειλή μπορεί να υπάρξει από το ότι ο οποιοσδήποτε μίλησε με κάποιον δικηγόρο;» αναρωτήθηκε, λέγοντας σε άλλο σημείο πως πρόκειται για απόπειρα «σοβαρών ανθρώπων να δημιουργήσουν ζήτημα εκ του μη όντος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Προσπάθεια να εντοπιστούν οι νέοι μάρτυρες
- Betsson Super Cup: Η ώρα του τελικού Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαψεύδει την κυβέρνηση Τραμπ: Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
- 75 χρόνια Όμιλος Fourlis
- MEGA Γεγονότα: Στην κορυφή της τηλεθέασης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
- Η Παρτιζάν προσπάθησε να υπογράψει τον Μόρις πριν τον Ολυμπιακό

