Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ως το 2020 ο Δημήτρης Αγραβάνης
Νέο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στον Ολυμπιακό ως το 2020 θα υπογράψει ο Δημήτρης Αγραβάνης, όπως αποκάλυψε το «sport24». Ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2018, αλλά οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να... προλάβουν καταστάσεις και προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον Αγραβάνη, ο οποίος το αποδέχθηκε.
Νέο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στον Ολυμπιακό ως το 2020 θα υπογράψει ο Δημήτρης Αγραβάνης, όπως αποκάλυψε το «sport24».
Ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2018, αλλά οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να… προλάβουν καταστάσεις και προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον Αγραβάνη, ο οποίος το αποδέχθηκε.
Ο Αγραβάνης φόρεσε τα Ερυθρόλευκα το 2013 και κάθε χρόνο παρουσιάζεται βελτιωμένος, γεγονός που βλέπουν στον Ολυμπιακό, αποφασίζοντας να τον επιβραβεύσουν, προσφέροντάς του επέκταση του συμβολαίου του για επιπλέον δύο χρόνια.
Πλέον, απομένει να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Γιάννης Κότσιρας: Με ανάρτηση του ζητά «μη μου στέλνετε τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσω AI»
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ



