
Προσφυγή Αθανασίου στη Δικαιοσύνη «για τις αθλιότητες των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ»
Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε πως θα προσφύγει ο βουλευτής της ΝΔ και πρωήν υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, έπειτα από δημοσίευμα που ισχυρίζονταν ότι είχε παρέμβει σε ποινικές υπόθεσεις. Ο Χ.Αθανασίου μίλησε για «αθλιότητες των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».
Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε πως θα προσφύγει ο βουλευτής της ΝΔ και πρωήν υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, έπειτα από δημοσίευμα που ισχυρίζονταν ότι είχε παρέμβει σε ποινικές υπόθεσεις.
«Για τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και των οργάνων του, η απάντηση είναι μία: Άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά» ανέφερε.
Τα δημοσιεύματα είχαν μπει στην σύγκρουση μεταξύ Δικαιοσύνης και κυβέρνησης, με το Μέγαρο Μαξίμου να εγκαλεί επίσης την Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τελικός Champions League: Όλοι δείχνουν Παρί, ο Τζόλης στηρίζει Άρσεναλ
- Φωτιά στον Λυκαβηττό – Διακοπή της κυκλοφορίας
- Στεγαστική κρίση: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τι κάνει η ΕΕ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα οι υπόλοιποι 10 κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
- Πανελλαδικές 2026: Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών για τα ΕΠΑΛ
- Μπεσίκτας: Ο Νίκολιτς στο προσκήνιο για τον πάγκο

