Πνιγμό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα για το θάνατο του προσφυγόπουλου
Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα της εξέτασης που διενεργείται από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, ο θάνατος του 7χρονου προσφυγόπουλου στη θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά.
Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα της εξέτασης που διενεργείται από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, ο θάνατος του 7χρονου προσφυγόπουλου στη θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά.
Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.
Οι γονείς του 7χρονου που συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Ελευσίνας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.
Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για το πώς το παιδάκι βρέθηκε στη θάλασσα καθώς και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Χόλ: «Αυτον τον παίκτη πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βίρτους»
- Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη;
- Ο Χάαλαντ ανέβηκε στη ζυγαριά μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: «Όλα καλά»
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε προσωρινά τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη


