Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο συνηθισμένες παγίδες ομορφιάς και πώς να τις αποφύγεις

Οι πιο συνηθισμένες παγίδες ομορφιάς και πώς να τις αποφύγεις

...

1. Έντονο κραγιόν
Λέμε ναι σε ένα λαμπερό κραγιόν αλλά αν δεν είσαι ο τύπος γυναίκας που φοράει συνήθως τολμηρό κι έντονο χρώμα, η ημέρα του γάμου σου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσεις για πρώτη φορά. Ιδανικά, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή του.

2. Μεταλλικές σκιές
Γκλίτερ και λάμψεις στο μακιγιάζ ταιριάζουν στο μπάτσελορ πάρτι, αλλά είναι υπερβολικές και λάθος για γαμήλιο look. Καλύτερα να δοκιμάσεις σκιές ματιών με μια διακριτική σατινέ υφή ή ματ.

3. Πολύ ψεύτικες βλεφαρίδες
Σκέφτεσαι να κάνεις τη διαφορά με έξτρα σέξι βλέμμα; Όπως και στα μαλλιά τα extensions, έτσι και οι τεχνητές βλεφαρίδες, πρέπει να δείχνουν όσον το δυνατόν πιο φυσικές και να έχουν καλύτερα τοποθετηθεί από επαγγελματία μακιγιέρ.

4. Υπερβολική κάλυψη
Μερικές φορές το less is more ισχύει με το παραπάνω και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό απ’ ότι στην περίπτωση του concealer. Όχι μόνο η πλούσια στρώση δεν θα καλύψει ατέλειες αλλά θα τονίσει ρυτίδες που δεν είχες προσέξει πως είχες. Επίσης, δεν πρέπει να είναι πολύ ανοιχτόχρωμο γιατί οι μαύροι κύκλοι υπάρχει κίνδυνος να πάρουν μια γκριζωπή χροιά.

5. Κοκαλωμένα μαλλιά
Καμιά γυναίκα δεν θέλει κολλώδη κοκαλωμένα μαλλιά, που να μην έχουν φυσική όψη και κίνηση. Πόσο μάλλον μια νύφη. Αν οι μπούκλες δεν «κρατάνε» στα μαλλιά σου κι ο περίτεχνος κότσος που σου αρέσει, δεν πρόκειται να σταθεί στο ύψος του χωρίς ένα μπουκάλι λακ, τότε καλύτερα να βρεις ένα στιλ που θα διατηρηθεί χωρίς να χρειάζεται υπερβολική ποσότητα προιόντος.

6. Βαρύ χτένισμα
Τα updos όσο πιο περίτεχνα, τόσο πιο εντυπωσιακά. Αλλά εάν έχεις πλούσια μαλλιά, μπορούν να σε κουράσουν λόγω βάρους. Φρόντισε να κάνεις δοκιμαστικά το χτένισμα και να το κρατήσεις για όσες ώρες κρατάει ο γάμος για να βεβαιωθείς ότι ο λαιμός σου έχει την απαραίτητη αντοχή.

gamos.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024