Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί το South Park περιορίζει τα αστεία για τον Τραμπ;

Γιατί το South Park περιορίζει τα αστεία για τον Τραμπ;

Η δημοφιλής σειρά South Park ετοιμάζεται να περιορίσει τα αστεία προς τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον Τρέι Πάρκερ, συν-δημιουργό της. Γιατί, όμως, σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο;

Η δημοφιλής σειρά South Park ετοιμάζεται να περιορίσει τα αστεία προς τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον Τρέι Πάρκερ, συν-δημιουργό της. Γιατί, όμως, σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο;

Ο Τρέι Πάρκερ δήλωσε στους Los Angeles Times ότι η εκπομπή έπεσε στην «παγίδα» του να σατιρίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ κάθε εβδομάδα.

«Αρχίσαμε να καθιερωνόμαστε έτσι ανάμεσα στο κοινό: ‘Βάλε το σόου να δούμε τι θα πουν για τον Τραμπ’, κάτι που δε μας άρεσε καθόλου, αλλά κολλήσαμε κάπως σε αυτό» εξήγησε ο ίδιος.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο ίδιος και ο Ματ Στόουν επιθυμούν να επιστρέψει η εκπομπή, η οποία παίζει τα τελευταία 20 χρόνια, στις ρίζες της.

Το South Park είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, που ακολουθεί τις περιπέτειες τεσσάρων μικρών αγοριών που ζουν στην ομώνυμη κωμόπολη του Κολοράντο.

Αποτελεί δημιουργία των Ματ Στόουν και Τρέι Πάρκερ και προσεγγίζει τις ποικίλες όψεις του αμερικανικού πολιτισμού, αλλά και τα σύγχρονα γεγονότα, με μια ματιά σατιρική και μαύρο χιούμορ.

«Πέσαμε στην ίδια παγίδα που έπεσε το Saturday Night Live και σκεφτήκαμε ‘ωχ, γινόμαστε σαν το CNN τώρα’», κανάλι που ασκεί έντονη κριτική στον Τραμπ από τότε που εκλέχτηκε.

Ο Πάρκερ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως το Τραμπ χρησιμοποιεί τα εργαλεία ενός κωμικού για να κερδίσει την υποστήριξη του κοινού.

«Αυτά που κάνουμε εμείς, το να είμαστε διαρκώς εξοργισμένοι και να πηγαίνουμε τα πράγματα στα άκρα, ώστε να εκμαιεύσουμε αντίδραση από τους ανθρώπους, αυτά κάνει και ο πρόεδρος των ΗΠΑ».

«Δε νομίζω ότι είναι καλός σε αυτό, αλλά προφανώς πουλάει. Αυτό, άλλωστε, τον έκανε πρόεδρο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ ανταποκρίθηκε στην εν λόγω συνέντευξη με σχόλιό του στο Instagram, γράφοντας «Το South Park θα αφήσει στην άκρη τα σχόλια για τον Τραμπ για να μη γίνει CNN. Αυτό μου έφτιαξε την ημέρα!»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024