ΟΛΘ: Επίσπευση διαδικασιών για να αναλάβει τη διοίκηση ζητά ο επενδυτής
Την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας το συντομότερο δυνατό, ώστε να αναλάβει τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ ζητά η κοινοπραξία του γερμανικού επενδυτικού ομίλου Deutsche Invest Equity Partners GmbH, της Terminal Link SAS του ομίλου CMA-CGM και της Belterra Investments LTD, εκφράζοντας τη πλήρη ικανοποίησή της για την ανακήρυξη της από το ΤΑΙΠΕΔ ως προτιμητέου επενδυτή στο διαγωνισμό για την πώληση του 67% του Οργανισμού.
Την πλήρη ικανοποίησή της για την ανακήρυξη της από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ως προτιμητέου επενδυτή στο διαγωνισμό για την πώληση ποσοστού 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ», εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση η κοινοπραξία του γερμανικού επενδυτικού ομίλου Deutsche Invest Equity Partners GmbH, της Terminal Link SAS του ομίλου CMA-CGM και της Belterra Investments LTD.
Με την ανακοίνωσή της, η κοινοπραξία ζητά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας το συντομότερο δυνατό, ώστε να αναλάβει τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ.
«Στόχος μας είναι η άμεση εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού και στρατηγικού σχεδίου, που θα συμβάλει καθοριστικά για να αποκτήσει το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης τη θέση που του αξίζει στο σύστημα των μεταφορών της Βαλκανικής Χερσονήσου και της Ανατολικής Ευρώπης», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)



