Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Bridal shopping: Οδηγός επιβίωσης από μια μέλλουσα νύφη

Bridal shopping: Οδηγός επιβίωσης από μια μέλλουσα νύφη

...

Η πρώτη και βασική συμβουλή: προσoχή στα εσώρουχα. Η πωλήτρια έρχεται μαζί σου στα δοκιμαστήρια. Στην καλύτερη περίπτωση θα είστε οι δυό σας, αλλά φυσικά μπορεί να έρθει μία ολόκληρη στρατιά.

Σου παραθέτω έναν μίνι οδηγό επιβίωσης:

-Διάλεξε από πριν τι νυφικό θες να κοιτάξεις σύμφωνα με το σωματότυπο σου. Όσο πιο αποφασισμένη πας, τόσο το καλύτερο. Οι οίκοι θα σου δείξουν αρκετά σχέδια ώστε να καταλάβει και η κοπέλα που θα σε αναλάβει το γούστο αλλά και το όραμα σου για το γάμο.

-Βγάλτε αρκετές φωτογραφίες από το κάθε νυφικό, ώστε να το δεις καλύτερα στο σπίτι σου. Να το δείξεις στο έτερον ήμισυ ή σε φίλες σου, ώστε να πάρεις μία, δύο, δεκαπέντε παραπάνω γνώμες. Από την εμπειρία μου θα σου πω, πως αρκετά νυφικά φαίνονται αλλιώς όταν τα δεις μετά στη φωτογραφία. Μπορεί να δεις ατέλειες ή να δεις ότι σε κολακεύουν περισσότερο απ όσο νομίζεις.

-Προς το τέλος του ραντεβού ζήτα από την κοπέλα να σου προτείνει εκείνη ένα κομμάτι. Έχει δει πολλά, πάρα πολλά και ξέρει καλύτερα από όλες σας τι ταιριάζει στον κάθε σωματότυπο. Θα σου φέρει ένα κομμάτι που μπορεί αρχικά να μη σου αρέσει, αλλά πάνω σου να «δείξει».

-Μην την αφήσεις να σε πιέσει. Λόγω του ανταγωνισμού, θα σε πιέσουν να το κλείσεις εκείνη την ώρα, λέγοντας σου ότι ίσα που προλαβαίνεις. Ακόμη και αν έχεις πάει 6 μήνες πριν. Φυσικά αν πας σε έναν οίκο να τους ζητήσεις νυφικό για τον επόμενο μήνα, δε νομίζω να βρεις πολλούς που να σου αρνηθούν.

-Κλείσε σε περίπου 5 οίκους ραντεβού. Καλό θα είναι να υπάρχουν και ας έχεις αποφασίσει και το πολύ πολύ το ακυρώνεις. Δες όμως σε 5 οίκους περίπου, ώστε να πάρεις μία ιδέα, να δεις διαφορετικές προτάσεις και σχέδια.

Πολύ ωραίο πάνω μου. Όμως δεν ταίριαζε καθόλου με το στυλ που έχω σκεφτεί για το γάμο και ενώ μου άρεσε το είδωλο μου στον καθρέφτη, είναι σαν να έβλεπα μία άλλη νύφη.

-Έχε στο νου σου πως θες το γάμο σου. Θα σου πω τη δική μου εμπειρία. Μετά το 15ο νυφικό, δοκίμασα ένα εκπληκτικό με ταφτά. Είχε ουρά 1 μέτρο και πολύ τούλι και στρας. Εξαιρετικό κομμάτι και πολύ ωραίο πάνω μου. Όμως δεν ταίριαζε καθόλου με το στυλ που έχω σκεφτεί για το γάμο και ενώ μου άρεσε το είδωλο μου στον καθρέφτη, είναι σαν να έβλεπα μία άλλη νύφη. Το ένιωθα περισσότερο σαν κουστούμι, παρά σα νυφικό. Το απέρριψα με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά θα έχω πάντα τις φωτογραφίες να το θυμάμαι.

-Επίσης κανένα νυφικό δεν θα σου εφαρμόζει 100%. Μερικά θα είναι πολύ μεγάλα και μερικά μικρά. Μόλις βρεις το σχέδιο θα κλείσεις την πρόβα του νυφικού όπου θα έρθει στα μέτρα σου και θα μπορείς να σε θαυμάσεις στον καθρέφτη.
Πριν το πρώτο ραντεβού για την επιλογή του νυφικού, είχα στο μυαλό μου το σχετικό επεισόδιο του Sex and the City με την Carrie, η οποία δοκιμάζει ένα απαίσιο νυφικό και αμέσως βγάζει φλύκταινες. Και σκεφτόμουν «έχει γούστο».
Γούστο δε θα είχε, αλλά εντάξει.

Προσωπικά μου φάνηκε….περίεργο. Ξέρω ότι είναι λίγο αλλόκοτη η επιλογή λέξης, αλλά πράγματι, ήταν περίεργο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και μία νέα εμπειρία. Όμως έχει την πλάκα του. Εκεί μέσα στους ταφτάδες, τις δαντέλες, τα τούλια που προσπαθείς να βάλεις το νυφικό, έχει την πλάκα του. Αν φυσικά η κοπέλα που θα σε βοηθά δε σου βγάλει καμιά τούφα.
Τέλος, ο ιδανικός καιρός να δοκιμάσεις νυφικό είναι περίπου 4-5 μήνες πριν το γάμο. Να είσαι χαλαρή ώστε να δεις πολλά σχέδια και να μην κλείνεις τα ραντεβού 5-5. Αν έχεις στο νου σου και τον οδηγό επιβίωσης από την ομοιοπαθούσα, you ll be ok.

gamos.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024