Οι Γουόριορς «σνομπάρουν» την επίσκεψη στον Τραμπ
Στις ΗΠΑ κάθε χρόνο οι ομάδες που κατακτούν τους τίτλους στα «μεγάλα» πρωταθλήματα (ΝΒΑ, NFL, NHL, MLB) συνηθίζεται να περνάνε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον εκάστοτε Πρόεδρο. Την παράδοση αυτή φαίνεται πως ετοιμάζονται να «σπάσουν», οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ οι παίκτες των «πολεμιστών» αποφάσισαν ομόφωνα να μην επισκεπτούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λόγω της δυσαρέσκειας τους προς το πρόσωπο του.
Στις ΗΠΑ κάθε χρόνο οι ομάδες που κατακτούν τους τίτλους στα «μεγάλα» πρωταθλήματα (ΝΒΑ, NFL, NHL, MLB) συνηθίζεται να περνάνε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον εκάστοτε Πρόεδρο.
Την παράδοση αυτή φαίνεται πως ετοιμάζονται να «σπάσουν», οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ οι παίκτες των «πολεμιστών» αποφάσισαν ομόφωνα να μην επισκεπτούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λόγω της δυσαρέσκειας τους προς το πρόσωπο του.
Αυτο δεν είναι κάτι που εκπλήσσει αφού στο παρελθόν αρκετά μέλη των Γουόριορς, όπως οι Στιβ Κερ, Σον Λίβινγκστον και Ντέιβιντ Γουέστ, έχουν δηλώσει δημοσίως την αντίθεση τους με τα λεγόμενα του αμερικανού προέδρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»

