Την Πέμπτη υπογράφονται οι συμβάσεις με ΕΛΠΕ και Energean
Την προσεχή Πέμπτη 25 Μαΐου θα υπογραφούν οι συμβάσεις για την παραχώρηση των περιοχών της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου, Άρτας - Πρέβεζας και Αιτωλοακαρνανίας για έρευνες υδρογονανθράκων, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Την προσεχή Πέμπτη 25 Μαΐου θα υπογραφούν οι συμβάσεις για την παραχώρηση των περιοχών της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου, Άρτας – Πρέβεζας και Αιτωλοακαρνανίας για έρευνες υδρογονανθράκων, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Τις συμβάσεις θα υπογράψουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΠΕ, Γρηγόρη Στεργιούλη, για τις περιοχές της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Άρτας – Πρέβεζας, ενώ για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας η σύμβαση θα υπογραφεί από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Energean Oil & Gas, Μαθιό Ρήγα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν – Λαριτζανί: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»
- Ένας νέος κόσμος… «Χωρίς άντρες» στη Σκηνή Brecht-2510
- Η χώρα δεν έχει ανάγκη την ιδιωτική εξωτερική πολιτική του υπουργού Υγείας
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Κολωνός: Η νεκρή έγκυος έψαχνε δομή για κακοποιημένες γυναίκες – Τι είχε πει σε φίλους της
- Το διάλειμμα είναι απαραίτητο για το μυαλό μας, σύμφωνα με την επιστήμη


